Maxad helg17:e maj-helgen är över och den har satt sina spår, det kändes som att jag låg på golvet under sängen när jag vaknade imorse, tung som en sten och så långt inne i drömmarnas land man kan komma. Men vilken helg! Den klev direkt upp på top 10 bästa helgerna ever.
Nog för att vi har midsommar, Lussevaka, nyår och sånt trams men 17:e maj, yeeez alltså. Vi började med champangefrukost kl 9 på morgonen i Håvards exceptionella lägenhet, sen bar det ut på Oslos soliga gator som var fyllda med finklädda damer och herrar, barn med flaggor och skrikandes russar(studenter).  Stämningen går nästan att ta på, alla är glada(salongsberusade), nästan alla har på sig folkdräkt både killar och tjejer, äger man inte en folkdräkt som kostar minst 20 000 kr så går det lika bra att vara finklädd.
Jag har träffat massa coola människor, haft svinont i mina fötter av de nya skorna, suttit på skönaste baren Angst(GÅ DIT!), ätit otroligt god pasta och däckat i sängen innan kl 22:00. Allt detta med världens bästa sällskap!

Ni som kanske inte bor i Norge eller har varit här 17:e maj borde nästa år ta tillfället i akt och åka hit. Det är svårslaget om man gör det på Norskt vis!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0