SKRIVET: 2013-05-30, kl 13:35:15 | PUBLICERAT I: Musik

take a bow

SKRIVET: 2013-05-29, kl 01:32:52 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Oslo-Stockholm

På fredag sticker jag och Forrest Gump till Stockholm, han(hon) springer-jag dricker vin och shoppar. Jag kommer att vara så stolt över min lilla löperska, ska binda en stor krans som hon ska få slängd runt halsen när hon kommer i mål. "Heja Carro friskt humör springa maraton tills man dör!"
Förhoppningsvis har vi något bra att fira också, tomorrow will tell.
 
puss

SKRIVET: 2013-05-28, kl 21:46:54 | PUBLICERAT I: Foto

Fota fiskare som fiskar fisk
En helg i Trysil med 3 inbitna fiskenördar, en värre en de andra-kameran blev mitt överlevnadsvapen. Vackert är bara förnamnet!

SKRIVET: 2013-05-25, kl 17:52:48 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Trysil-weekend

Hej hej! Här ligger jag i gräset och viftar med benen i luften och hör bäcken forsa framför mig. Känner mig som en riktig friluftsmänniska här uppe i Trysil, längesen jag var på en så stilla och öde plats. Perfekt tillfälle att rensa tankar och ladda batterierna, det enda som kan stressa är att jag måste tanka bilen.  Men det är väl ungefär det enda.
Ikväll drar jag fram esset i rockärmen och lagar pasta carbonara med sparris och parmesam till alla fiskenördar.
 
Nej, ha en förträfflig lördag folkens. Det var allt från pensionärshörnan! Puss! 
 

SKRIVET: 2013-05-22, kl 20:29:00 | PUBLICERAT I: Musik

Martin's

 
Som om 17:e maj inte var nog, så vankades det galej på en klubb i Lilleström på lördagen.
Carro var helt förundrad över hur trevliga alla är här och hur välkommen man alltid känner sig, oavsett tillställning eller folk. Måste hålla med där, men lika ofta som jag får höra det om norrmän från svenskar, så får jag höra detsamma om svenskar från alla här i Norge. Trevligt att det är ömsesidigt! 
 
Kvällen bjöd självklart på hiphop och det var en meget stolt tjej i publiken när världens snyggaste man gick upp!
 
 
 

SKRIVET: 2013-05-22, kl 17:06:38 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Tadaaaa!

 
Tänkte sätta lite blommor i mitt andra hem och vad är inte finare än blå och gula blommor? Är något extra vackert med just den färgkombon;) Don't you think?

SKRIVET: 2013-05-21, kl 14:28:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maxad helg17:e maj-helgen är över och den har satt sina spår, det kändes som att jag låg på golvet under sängen när jag vaknade imorse, tung som en sten och så långt inne i drömmarnas land man kan komma. Men vilken helg! Den klev direkt upp på top 10 bästa helgerna ever.
Nog för att vi har midsommar, Lussevaka, nyår och sånt trams men 17:e maj, yeeez alltså. Vi började med champangefrukost kl 9 på morgonen i Håvards exceptionella lägenhet, sen bar det ut på Oslos soliga gator som var fyllda med finklädda damer och herrar, barn med flaggor och skrikandes russar(studenter).  Stämningen går nästan att ta på, alla är glada(salongsberusade), nästan alla har på sig folkdräkt både killar och tjejer, äger man inte en folkdräkt som kostar minst 20 000 kr så går det lika bra att vara finklädd.
Jag har träffat massa coola människor, haft svinont i mina fötter av de nya skorna, suttit på skönaste baren Angst(GÅ DIT!), ätit otroligt god pasta och däckat i sängen innan kl 22:00. Allt detta med världens bästa sällskap!

Ni som kanske inte bor i Norge eller har varit här 17:e maj borde nästa år ta tillfället i akt och åka hit. Det är svårslaget om man gör det på Norskt vis!

PUSS

SKRIVET: 2013-05-17, kl 11:39:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

17:e maj

SKRIVET: 2013-05-14, kl 22:44:01 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Bonjornooo;)


Bikinin nr 157 är inhandlad efter x antal år utan solsemester, skillnad den här gången är att resan är boookad. Äntligen! Palermo, I'm ready for some real relaxation!

SKRIVET: 2013-05-13, kl 08:41:54 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

17e maj

 
 
På torsdag kommer Baroliiine hit och 
ska visa norrmännen hur man firar 17e maj. Eller egentligen är det de som ska visa oss,  vi har bara tänkt att ta det till en ny nivå så att säga. Varning för drop outs!!;)
Så, eftersom att vi ska upp 8 på morgonen, dricka bubbel och äta frukost så har jag tagit på mig lite matansvar.
Jag tänker tunnbrödssnittar, men har aldrig gjort det förut. Har heller ingen lust att köpa tusen saker och börja experimentera sådär på kvällskvisten på torsdag. 
 
Så kom igen nu, ge mig era bästaste bästa tips på snittfyllning. Är öppen för det mesta förutom sill. Tack!

SKRIVET: 2013-05-12, kl 18:54:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Run for your life

Satan, idag tog jag ut mig! 40 min i frognerparken plus Rambo-trapporna. Det mina vänner var nästan mer än vad denna 65-åriga kropp orkade med.
#dead #in #the #sofa

SKRIVET: 2013-05-08, kl 23:08:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm yoursBecause you're worth it!

SKRIVET: 2013-05-07, kl 23:07:35 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

Grillsöndag
Oftast när jag ska grilla så ser det ungefär ut såhär: Börjar med maten, tänder grillen lite försent, grillen vill inte tändas, förbrukar ca halva flaskan med tändvätska, det börjar brinna, jag lägger på maten eftersom att jag är rädd för att grillen ska slockna(har hänt ett x antal gånger) och köttet börjar brinna....mmmmh. Men den här gången så använde jag mina supersammanpressade små träbitar i kolen som tydligen var otroligt bra. Eller är det bara jag som har blivit en mästerkock?
Oavsett så var det en skön söndag, fint väder, fin Carolina, god mat och nya blommor på balkongen. Fattades bara en person men han är på Island och jobbar med att få fisk på kroken.

SKRIVET: 2013-05-05, kl 23:27:25 | PUBLICERAT I: Musik

Johnossi 2/5Kanooonbra spelning!

SKRIVET: 2013-05-05, kl 21:57:15 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Semesteraktuellt-PalermoNu är det 3 år sen jag var på solsemester och för tillfället så håller detta skitväder på att göra mig galen. Nog för att vi hade en otroligt skön dag idag, men det är seriöst inte okey med första riktiga sköna vår/sommardagen 5 maj. Så Palermo lockar ganska mycket, deras hotell med egen villa lockar littö det också!

SKRIVET: 2013-05-01, kl 23:20:35 | PUBLICERAT I: Tips från coachen

Listen up party people

Visst är det helt underbart med alla dessa sociala medier som vi kan använda oss av nonstop, när vi vill, vart vi vill och hur vi vill? Yttrandefriheten flödar både av de som har vettiga saker att säga, men i många andra fall...de som har mindre vettiga saker att säga. De som blottar relationsuppbrott, har rasistiska åsikter, lägger upp bilder på sina nyutklämda barn, lägger upp mindre attraktiva festbilder och de som helt enkelt bara skriver massa piss. Ja jag vet att man kan rensa vännerlistan men det skulle inte detta inlägg handla om.

Jag har sagt det förr, men det går inte att säga nog många gånger hur viktigt jag(!!) tycker att det är att tänka på, Hur man använder sig av tex facebook(tar det exemplet jag använder mig mest av...hehe). När man tex söker jobb, eller boende eller vad som helst så kan det hända att maktinnehavaren kommer att kolla upp dig på tex facebook. Då kan det nästan vara avgörande hur du uttrycker dig och kanske till och med vad du har för profilbild. Jag har noll förståelse för alla som har sina kids som profilbild, varför? Helt ärligt alltså. Är det inte du som äger profilen som ska vara på profilbilden? Nog för att man säkert med all rätt är världens stoltaste förälder men ingen vill väl kolla upp någon och endast se en liten prutt på några år, inte heller din hund, katt eller bil som profilbild.

Många kan kanske tycka att det är extremt, att ens privata profil på facebook ska anpassas och vara strikt för att eventuella arbetsgivare eller hyresvärdar kanske kollar upp dig. Men reality check people, sociala medier och speciellt facebook används inte endast för att dela "how many likes can this cute little kitten get", lägga upp pinsamma festbilder och tagga varandra eller skriva nedlåtande rader om ex eller andra "vänner" och snälla-inte profilbilder på nyfödda barn. Storebror ser dig!

Tips: Tillåt endast vänner att kunna se dina privata bilder och blockera din vägg för såna som du inte har lagt till.

Profilbildskandidat? Not so much

Inte den heller? Men han är ju såå fiiin!!

Lycka till nu!

SKRIVET: 2013-05-01, kl 22:17:54 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Amsterdam by night