Mars 2012

Puffar ett inlägg från mars 2012

"Fan vad synd jag tycker om den fyrkantiga människan, om oss, vi går runt och stirrar oss blinda på smarta telefoner som kan mer än vad vi någonsin kommer kunna. Världen börjar bli för stor för oss.

Fan vad synd jag tycker om alla som har en telefon där du tillslut blir socialt inkompetent, vi behöver inte längre veta saker själva, google vet, tillgängligheten är för tillgänglig för att vi ska orka ta reda på saker tack vare eget vetande. Människor håller sig uppdaterade... nya teknologier, nya telefoner och nya spel, nya appar och facebooks nya utseende. Men ingen verkar bry sig så mycket om annat...just det. Annat! Så jävla tråkig värld rent ut sagt. Vi spenderar just nu mer tid vid facebook och våra telefoner än vad vi gör med varandra, våra familjer, våra käraste.
Saker och ting sker inte om det inte har skett på facebook, man har inte varit på den där festen om man inte har checkat in på facebook, man är inte singel om man inte har ändrat status på facebook.Det är så sorgligt. Verkligen."

Skillnaden 2013 är...att facebook börjar bli tråkigt.

*
Letar febrilt efter ödeliggande torp på hemnet*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0