SKRIVET: 2013-01-31, kl 12:53:45 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Outfitta


Jacka:Zara Jeans:Cheap monday Skor: Dinsko(min sko?!) Halsduk:h&m Bh:passade inte..

Jackan som jag fick från mamma är nog den bästa jackan jag köpt, älskar den, passar till det mesta och är gööörsnygg. Tråkigt bara att när jag köpt den så la jag märke till att jag inte var ensam om det, sist satt jag på en restaurang för bara några dagar sen och en tjej gick förbi med samma plagg. Alltid lika...kul.

SKRIVET: 2013-01-31, kl 12:17:58 | PUBLICERAT I: Foto

Rise and shineLedig dag, klarblå himmel, liten snarkandes tjej i soffan och lön.

Ha en bra dag! puss

SKRIVET: 2013-01-29, kl 13:33:34 | PUBLICERAT I: Tips från coachen

Starbucks-favoriterDe senaste åren har jag lyckats att sansa mig lite när det gäller sötsaker, speciellt när jag är ute och tex fikar. Förr kunde jag beställa en räkmacka, semla och kladdkaka.....och latte, på samma gång. Utan problem.
Salted caramel pecan bar från Starbucks är en sån sötsak som man bara orkar en av, otroligt nog med tanke på dess storlek. Favoriterna från Starbucks är helt klart den och deras Caramel macchiato! YUM!

Notera ny kategori förresten!

SKRIVET: 2013-01-28, kl 21:41:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tapasfrossa och russinfingrar

Helgen började på fredagen med tapas och sällskap i toppklass, tapas-något som jag inte ätit mer än en ynka gång och det var 17:e maj på Aker brygge i Oslo. Det var tyvärr inte värt pengarna, men med tanke på vad det kostade så var det nog svårt att mäta maten med priset.
Men i fredags var det helt otroligt gott, nog för att vi väntat länge för att få bord men det var värt varje minut och hade varit värt en timme till. Deras manchegoost och innerfilé var löjligt gott!
Så ni som är tapas-fanatiker borde genast hänga på låset till Delicatessen i Oslo. Delicatessens hemsida!
Lördagen bjöd på hemmalagad middag och oplanerad utgång för mig och min nya rumskompis Gro, som avslutade simmandes i en utomhusjacuzzi. Efterfest ute på krogen låter alltid lika kul...mindre kul är det när "de er kun 5 minutter hjem til oss" närmare bestämt är 15 min biltur och ca 1,5 timmars promenad...
Sist och nästan minst så kidnappade jag igår en kompis vovve som jag tänkt ha för mig själv en stund.
puss!

SKRIVET: 2013-01-27, kl 16:21:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tine


12-åriga pitbulltjejen Tine ligger ihopkurad på fårskinnet, mätt och rastad. Jag har inte haft mycket med pitbulls att göra förut med jag har definitivt fått mina tidigare skrivna inlägg bekräftat. Trots sina 12 år och gråa näsa så gör hon otaliga saker för att testa mig. Än så länge är jag boss;)

SKRIVET: 2013-01-25, kl 16:51:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Edit

Läste igenom vad jag skrev igår och ser att risk för osammanhängande mening finns, kände att jag inte riktigt fick fram det som var hela poängen.
Poängen var, att har man inte en översikt över vilka som handlar och som föder upp dylika raser så löper det också en stor risk att fler hundolyckor tar plats i landet.

Hundarna har sedan tusentals år tillbaka används till vakt, kamp och andra liknande hets och agressionstriggande aktiviteter. Hamnar då en hund med lite svagt psyke hos en person utan hundvana så är det som att gå runt med ett laddat vapen. Och alla vet vi ju vad vapen gör i okunniga händer. Det här betyder inte att hundarna i utgångspunkt är farliga, men som sagt en okunnig person kan förstöra vilken hund som helst.

Hundarna på blocket är bara ett exempel som visar på hur hundarna flyttas runt och på kort sikt bryts ner pga okunniga köpare och de löper då större risk för att utveckla ett beteende som kan ta flera år att träna bort.
Detta gäller självfallet alla typer av hundar och strängare regler ang hundhantering och innehav av hund gäller lika mycket en pudel som en stafford terrier.

Jag hoppas att ni som tänker skaffa hund prioriterar att gå till omplaceringshem eller hundhem, förutsatt att ni har hundvett och vet vad ni gör!Ingen vill ju ha en hund som beter sig såhär liksom....;)

SKRIVET: 2013-01-24, kl 14:20:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det är aldrig hundens fel!

 

Amstaff / bulldog
Svartvit ambull-blandning på 1 år och 4 månader. Säljer pga tidsbrist...

Amstaff 6 mån
Amstaffhane på 6 månader säljes pga...tidsbrist.

Bluenose amstaff Tik
Bluenose amstafftik på 4 månader, säljes pga ändrade förhållanden hemma. 4 månader!!!!!

Amstaff engelsk bulldog
Amstaff/eng bulldogtik säljes pga att hon är för dyr...?!

Kastrerad amstaff behöver hem akut
Amstaff hane på 1,5 år..säljes för att ägaren har citat: jag har fått en jobb och min flickvän...

Amstaff 5mån
Amstaffhane på 5 mån

Behöver jag fortsätta?!

Det finns inget mer frustrerande och hjärtskärande än att gå in på blocket och se, sida efter sida, uppifrån och ner med annonser på unga hundar som ska omplaceras pga de mest bisarra anledningarna. För dyrt, ändrade familjeförhållanden, tidsbrist, inget intresse kvar, valpen går inte ihop med den hund familjen redan har...osv osv.

I sverige finns inga som helst lagar ang "kamphundar" och du måste heller inte ha någon som helst kunskap för att få köpa en så kallad "kamphund", eller enligt mig de absolut bästa familjehundarna som finns.
Anledningen till varför dessa hundar alltid utpekas som "farliga" och ikke lämpliga för en "vanilg" svensson att ha är inte så svårt att räkna ut.
En ung hund som omplaceras från den ena inkompetena hundföraren till den andra har ingen chans att utvecklas, känna sig trygg eller få självförtroende.
Hundarna används oftast som kukförlängare och får motion genom att gå på betonggator i innerstäderna, med en fet kedja runt halsen.

Den som vill ha en kamphund i Tyskland måste ha ett ”hundkörkort”, har politikerna enats om. ”Körkortet” kan den få som klarar ett anlagstest. Den som utan test och intyg har kamphund och de som föder upp eller handlar med kamphundar riskerar fängelse på upp till två år. Det blev resultatet sedan förbundsdagen och delstaterna efter flera svåra olyckor enats om hur man ska stoppa kamphundarna. I Hamburg bets en sjuårig pojke ihjäl av två hundar i somras. Då infördes genast regeln att kamphundar måste ha koppel och munkorg.

Flera gånger har det av Svenska politiker uppmärksammats att vi har ett behov av striktare lagar och regler ang "kamphundar", vilket hör och häpna har avslagits varje gång.

Här---><---kan ni gå in och läsa om ett flertal förslag som lagts fram dels hundkörkort, men som...avslagits.

Det absolut nördigaste mailet jag någonsin har skickat har skickats och med ämne: hundkörtkort!

En kan inte göra allt med alla kan göra något!
SKRIVET: 2013-01-24, kl 12:17:43 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Ain't no question if I want it, I need it

SKRIVET: 2013-01-23, kl 12:24:43 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Christmas giftsUnderbara tårtbestick som jag fått av mamma i julklapp, är alltid lika spännande nu för tiden att se vad mamma hittar på. Nu har hon och jag fått ett litet gemensamt intresse vilket är antikviteter, gamla föremål, karaffer, bestick osv. Jättekul!
När jag var liten så var jag inte alltid så nöjd med presenterna som mamma gav mig, hon hade varje år trots att jag på så snälla sätt som möjligt bett henne att inte köpa kläder...köpt kläder. I tillägg har/hade hon en förkärlek till rosa, jag däremot not so much. Detta resulterade alltid i livliga diskussioner ang att jag var den svåraste i hela världen att köpa presenter till. Detta fick jag lite komiskt nog bekräftat när jag och Carolina stod inne på Vero moda härom dagen. "Dig skulle jag nog aldrig köpa kläder åt" haha fan, förlåt jag är inte så svår egentligen. Det var bara inte riktigt rosa tröjor som jag ville ha.

 

SKRIVET: 2013-01-23, kl 01:07:36 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Outfit från Amsterdam


Klänning:Monki Ringar:Camden marknad Väska: Lee Skor: Dinsko Brillor: Rayban

SKRIVET: 2013-01-23, kl 00:08:29 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

Maxad efterrätt


vaniljglass hallon banan marränger hemmagjord chokladsås 

SKRIVET: 2013-01-21, kl 14:54:00 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Dagar vi minnsSitter och kollar igenom alla mina hundratals bilder som jag har på mina minneskort, går nästan enda tillbaka till 3:e året på gymnasiet. Ganska bra jobbat ändå!
Alla som stönar och stånkar när jag kör upp kameran i ansiktet på dem på fest, middagar, andra tillställningar-ni kommer tacka mig sen;)
Bilden ovan är från JC, bara dagarna efter att jag hade börjat där 2010.

SKRIVET: 2013-01-20, kl 17:39:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inflyttningsfest på SkogmostubbenGårdagen bjöd på inflyttningsfest hos Sofia och hennes vänner, kul att träffa lite nytt folk och umgås med nya människor. Är fortfarande lite sur över min inte så snabbtänkta hjärna som inte kom på refrängerna på musiktävlingen. Tävlingsmänniska som jag är och musiknörd...det är ett brott att ställa sig upp och slänga handen i ansiktet och låta låten gå vidare till nästa lag. Ett brott!
Det var kul men fa-an vad mindre kul det var idag, som att mötas av en vägg, seriöst alltså jag förstår inte hur ni som blir sådär otroligt jättebakis att ni ens orkar dricka alkohol. Ofattbart!


SKRIVET: 2013-01-19, kl 10:51:39 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Puss!


bild från Amsterdam

Två kontrakt skrivna på en vecka, behöver nog en weekend snart för att få lite distans och hinna ikapp mentalt. 2013 känns onekligen som mitt år, om inte så har jag verktygen för att göra det till mitt från och med nu!

Vad man än gör och även om man inte tycker att det är kul så är det som står först på min lista att alltid göra mitt bästa! Alltid! Du vet aldrig vem som ser dig!


SKRIVET: 2013-01-19, kl 10:36:33 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Tea tree stick
Jag tänkte komma med ett litet tips såhär på lördagsmorgonen!

Som ni vet så ligger Body Shops produkter väldigt varmt om hjärtat och deras tea tree-serie är en av mina absoluta favoriter hos dem.
Jag har aldrig haft en orenhet i ansiktet som inte försvunnit 1 eller 2 dagar efter att jag haft på lite Blemish gel, alltså deras stick från samma serie.
Rekomenderas starkt!
 

SKRIVET: 2013-01-18, kl 12:45:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snabba cash

Att pengar kopplas ihop med status är inget som vi behöver gömma under stolen men folk som beter sig och lever som om de hade extremt mycket mer än vad de egentligen har, sånt är tröttsamt. För med pengarna kommer också en snudd på översittarattityd, och på en person som visar sig inte ha ett skit, men ändå går runt med näsan i vädret blir ett sånt avslöjande väldigt väldigt pinsamt!

Hur kan det oavsett vad, vara kul att leva och bete sig som om man har mer tillgångar än vad man har? För vems skull? Det är ju knappast för sin egna skull för det vore ju som att tro på tomten för resten av livet. Bara det att det svider lite hårdare att spendera pengar man inte har. Det imponerar ju heller inte på omgivningen, förutsatt att man inte omges av en skara ytliga och ekonomiskt oberoende människor...

Alla har vi såna omkring oss som får en hundring att se ut som en tusenlapp och oftast så lider de av extremt dålig självkänsla och har ett stort behov av att "passa in". Men tro mig det är mycket coolare att kunna säga "Nej jag har inte råd att åka till Cuba för jag måste betala hyran" istället för att ta ett smslån för att...inte ta en välbehövd semester, utan just det, passa in.

Har man vänner omkring sig som inte tillåter en att vara den man är, hur mycket eller lite pengar man har, hur många och viktiga kontakter man än har. Då har man fel vänner!
SKRIVET: 2013-01-17, kl 17:58:27 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Hej!!Tjooo mina hyperaktiva bloggläsare. Vad händer?

Mina kläder håller för tillfället på att ta över hela lägenheten, fungerar bra som både ljudisolering och "inredning". Med detta kommer dock en liten nackdel-allt damm. Jag har som ni kanske ser dragit det korta strået och får sova på soffan(ellerintesjälvklartfårminhyresgästegetrum), lite ledsamt kanske ni tycker men jag som helst av allt skulle vilja sova i en egenbyggd koja varje natt ser det här som ett ypperligt tillfälle att göra världens mysigaste myshörna. Mitt i vardagsrummet. High five Lovisa!

To be continued!


SKRIVET: 2013-01-16, kl 16:02:31 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Stockholm marathonI slutet på maj åker jag och Carolina aka Grete Waitz till Stockholm för att springa Stockholm marathon. Jag har en liten sträckning i lillfingret som inte vill ge sig så jag kommer att stötta Carro med teamtröja och egenkomponerade hejarsånger..hehe.
Jag är mycket bättre på andra saker, som att fixa hotell tex, vilket jag gjort på Rica och guu så gött vi ska ha det i deras fina rum!
Långhelg i Stockholm, kan ju inte bli annat än förbannat bra, ses där 08:or!!

SKRIVET: 2013-01-16, kl 14:58:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!!!

I en längre period har jag varit extremt stressad över min ekonimiska situation och att jag har för höga utgifter jämfört med inkomster. Att bo ensam i en lägenhet 20 min från Oslo var inte en så jättebra kombination med att köpa ny bil tex, en hyra på 7300 kr svider lite...om en säger så va
En rumskompis har alltså legat högt på listan och nu har jag äntligen hittat en!! Fan vilket stort berg som bara föll av min axel...bara sådär!

Puss!

SKRIVET: 2013-01-16, kl 14:39:00 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

New in

SKRIVET: 2013-01-15, kl 14:55:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Norska politiet

Alla har vi olika uppfattningar om polisen och hur de utför sitt arbete, alla har vi haft både negativa och positiva upplevelser med dem. Med negativa menar jag inte när man åker fast för fortkörning...utan ett beteende hos polisen som man inte anser är korrekt.
Den senaste månaden har det varit flera incidenter på jobbet som har gjort att jag har fått ringa polisen, flera gånger.

Första gången ang en man som jag avvisade från sitt rum och från hotellet, som sen satte sig i sin bil, full och körde. Jag ringde 112 och fick till svar "Vi har tyvärr inga bilar inne". Nehe....

Andra gången gällde det ungefär samma sak, en man som avvisades och som jag tillslut ansåg att vi skulle ringa polisen på. Vad fick jag för svar? Jo "Vi har tyvärr inga bilar". Nehe...

Då har jag alltså ringt både direkt till polisstationen på Jessheim och 112.

Förra veckan så kom en skolös, leglös, ung kille till jobbet som visade tydliga tecken på schizofreni(fast det andra hotellet som jag inte jobbar på)och ställde till med en scen. Polisen tillkallades och hör och häpna, de kom. Men då hade mannen redan vandrat vidare mot mitt hotell. Mina kollegor bad polisen att INTE låta honom gå bort till mig för där var jag ensam.
Vad gör polisen? De plockar upp mannen, som f.ö visar tydliga tecken på både drogpåverkan och snudd på psykisk störning...och kör honom till mig.
Mannen har som sagt, inga skor utan blåa plastöverdrag på fötterna, ingen legitimation, inga ytterkläder och han vet inte vart han ska. Polisen tror på honom när han säger  "ska vänta här på en vän som kommer med min plånbok"...
Polisen frågar mig om det är OK och tillägger att "ring bara om något händer så kommer vi" jag säger flera gånger att jag inte är så glad i att han blir, eftersom att jag har ringt till dem men inte fått hjälp. Han säger även att de inte har något att ta med honom för...Jag kläcker något fyndigt som "I Sverige får man iaf hjälp när man ringer 112..." och sen vänder polismannen på klacken och de åker.

Det tar ca 5 min sen är killen borta, någonstans inne på hotellet. Jag har sällan problem med att konfrontera människor, eller gå fram till folk som kanske inte alltid ser stabila ut. Men den här mannen hade jag ingen lust att leta efter. Jag ringer polisen och säger de ska komma...NU!
15-20 min senare och ett telefonsamtal till till polisen så kommer de och tar mannen med sig.

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så frustrerad över polisens agerande som jag var den dagen, de lät mig stå ensam med en extremt ostabil person, utan att ens respektera att jag sa att jag INTE ville ha honom där. Tilläggas ska ju att mannen i fråga inte hade varken bott eller kände någon som bodde på hotellet. Han hade helt enkelt inte ett skit där att göra.

Självklart drar jag slutsatsen att snuten inte vill ta med någon som de ska få åka runt med i baksätet hela dagen, de vill helt enkelt inte ta honom.
Men, som om hela deras idiotagerande inte vore nog får jag dagarna efter reda på att mannen varit i fokus tidigare dagar hos polisen. De fick ett samtal dagen innan om att en man gick på motorvägen...utan skor, det var han,  de fick också ett samtal från ett hotell om att han var i lobbyn och störde. Det var inte vilket hotell som helst, det var samma hotell(mittgrannhotellsammakedjamenjagjobbarintedär)som han kom till innan mig.

Allt slutar med att han blir tagen IGEN bara för någon dag sedan efter att ha kört runt i en snodd bil både drog och alkoholpåverkad.

Detta är alltså vad norska polisen är villiga att riskera innan de plockar in en man som de haft chans att göra ett flertal gånger och som de fått larm om flera gånger. 


Nästa gång jag blir stoppad för att ha kört 10 km/h för fort kommer jag överväga att öppna munnen...och gapskratta.

Ha det bra!

SKRIVET: 2013-01-14, kl 17:17:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det som inte borde få hända

Kort efter att jag fyttat till Norge 2010 så blev jag huslös och hamnade i en minst sagt knepig sits. Min räddare i nöden blev min dåvarande kollega Sam, jag fick flytta in hos honom och hans två killkompisar Christer och Calle. Ett riktigt skönt gäng, lägenheten såg ut ungefär som man kan förvänta sig av 3 killar i sina bästa år, tvättlinor som hängde kors och tvärs, någon gammal ostmacka som låg och skräpade, små söta möss i skåpen och oändligt med instrument.. Som låg överallt! Vi bodde tillsammans i ca 1 månad tills jag skaffade eget.

Igår blev Christer ihjälskjuten i Arboga.Tänk på vilka ni umgås med, vilka ni har kontakt med och ta hand om varandra!.

Vila i frid C!

SKRIVET: 2013-01-14, kl 11:01:55 | PUBLICERAT I: Kultur

Johan Falk

Det här är inget tips, det är ingen generell info som ni ska lagra långt bak i huvudet. Ni som inte har sett en enda Johan Falk-film, vilket jag inte hade för några veckor sen, ni MÅSTE se dem!
Fy satan vilka bra filmer, svenskt dessutom, helt makalöst att "vi"(gillar att uttrycka mig i vi-form när Sverige åstakommer något bra)har producerat något så rått och bra.
Jag har sedan tidigare endast sett Joel i Snabba cash och var inte allt för imponerad över hans insats, nu däremot när jag har sett lite mer av honom har jag en helt annan uppfattning av hans roll och hur han jobbar. Mikket bra mikket bra!
Allt är självklart inte bra i filmerna, jag kan allt gå in och peta på skådespelarinsatser, klippningen hade kanske kunnat vara bättre och så vidare men helheten är grym.

Imponerande!
SKRIVET: 2013-01-13, kl 21:42:47 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

I'm in to brown sugar


Solariebrun solariebrun får inte va blek se ut som en grek
                                                                                  
Förr så kollade jag alltid på Vakna med the voice, den enda roliga var Jacob och det enda roliga var deras rap attacks! Tex den till han/hon som solade för mycket...
Idag var en sån dag där solen har saknats allt för länge. I need vitamin D!!

SKRIVET: 2013-01-11, kl 21:52:04 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

Tränar imorgon istället...

SKRIVET: 2013-01-09, kl 17:30:13 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

gynning.net

Hur vacker får man bli?

SKRIVET: 2013-01-07, kl 23:26:01 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Man kanske skulle...


Man kanske skulle äta upp sig på några veckor för att sen börja träna och lägga ut halv nakenbilder på sig själv för att visa någon slags muskelutveckling...precis som om man har varit överviktig hela livet och sen tar sig i kragen. Vad är det med alla killar som förr var så muskelbesatta, sen gick de i ide och nu gör de "comeback"?! Jesus...

SKRIVET: 2013-01-07, kl 11:51:55 | PUBLICERAT I: Kultur

Music maestro

SKRIVET: 2013-01-07, kl 11:45:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Här kommer ett lass med dålig energi

 
Ibland är det otroligt svår att veta vad man ska skriva om, jag vill skriva om sånt som intresserar mig, sånt som jag hoppas kan intressera er också. Men min fantasi när det kommer till blogginlägg är ungefär lika dåligt som...min fantasi när det kommer till blogginlägg. 
Något av det värsta jag vet i hela världen det är att behöva läsa vad folk gör om dagarna hela tiden, självklart är det upp till alla vad man vill kladda ner i bloggen men finns det något som är mindre intressant än en hel jävla dagsagenda på bloggen...v.a.r.j.e. dag? Sen denna eviga stress, what's up with that? Ju mer man gör och hinner med att göra ju viktigare blir man...när började mängden stress definera status?

Jag personligen finner inte intresse i en enda blogg, det enda som lockar mig är att se på bilder och eventuellt få tips på hästfronten. Men utöver det finns det inte en enda blogg som tillför något vett i mitt liv. Det är så tråkigt att de största bloggarna i Sverige drivs av ytliga tjejer som tävlar om vem som är bäst över internet.
90% av toppbloggarna består av outfits....outfits.....och nya outfits. Utöver det så består de av konsumtion, avundsjuka, vuxenmobbning, personliga svackor och tävlingar.
Nej, fyttirakkern säger jag bara!
Finns det ingen vilja att komma med vettiga budskap, få fram åsikter som faktiskt betyder något eller kanske förändra andras tankesätt?
Maktlösa människor med för mycket makt!

Nej, idag är jag på dåligt humör! Sur och solsugen då har dagen bra förutsättningar...

SKRIVET: 2013-01-06, kl 11:44:00 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Ella MJag hör alltid tjejer som inte vet vart de ska köpa bh:ar för att de flesta inte håller, är obekväma eller inte ger något stöd. Gå in på Lindex och köp en bh från Ella M så har ni gjort er sista besök inne på h&m:s underklädsavdelning. Fina saker ja, men vem vill gå med en bygel som tappar formen och sticker rätt in i bröstkorgen? Ingen!

Perfekta storlekar, färger, former och priser!SKRIVET: 2013-01-06, kl 00:07:25 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

long time no see


Sitter och går igenom alla mina minneskort till mina kameror. Finns en hel del gammalt, som bilden ovan tex, från senterfesten när vi jobbade tillsammans på JC. Det var fina tider!

SKRIVET: 2013-01-05, kl 09:42:00 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Redhead is back

I säkert 6 långa månader har jag försökt få en färg på mitt hår som jag själv inte ens vet nyansen på. Man vill förändra men kan inte riktigt sätta fingret på hur man vill ha det. När man har rött hår så är det ganska bra att veta hur man vill ha det...för det är som sagt lite svårt att färga om från rött.
Men nu är det nok! Trots att man vet vilken hårfärg man trivs bäst i så har alla ett behov för förändring någon gång...jag hade det men insåg nog inte att det inte var min hårfärg som behövde förändras...
redhead is back

SKRIVET: 2013-01-05, kl 09:31:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

29 december 2012
en oldie

För 1 vecka sen låg jag och ålade på isen på Johans gata klockan 5 på morgonen, med Tifa seglandes förbi utan att kunna stoppa. Skrattet var så hårt och starkt att jag undrade då i stundens hetta om jag hade varit med om något roligare...någonsin. Samtidigt som att jag trodde att höften sprack och benet bröts så låg jag och kippade efter andan av skratt. Inte nog med att vi vann på "Med andra ord" som är ett av mina favoritspel, så hade vi en så grymt rolig kväll/natt, att man är med vänner som man kan slappna av till 100% med gör ju inte kvällen sämre direkt.
Ibland har man såna kvällar som fastnar i kalendern, 29 december 2012 var en sån kväll.

Puss!

SKRIVET: 2013-01-05, kl 08:46:57 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

118 800Vem känner mig på 118 800?
Har aldrig skickat frågor dit förut men en kväll hemma i skogarna så skickade vi lite olika frågor. Killarna fick dock inte lika roliga svar som jag fick...frågan är bara vem känner mig på 118 800?
Med risk för feltolkning av er så är det mest svaret på den andra frågan som tyder på att personen i fråga vet mer än hur man snokar på facebook.

SKRIVET: 2013-01-04, kl 19:19:33 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

home


Ikväll hade jag visning för en tjej här hemma, gick som smort och kändes jättebra. För er som inte vet det så ska jag inte flytta, bara skaffa en roomie. Tycker f.ö. väldigt mycket om mörkret när man är inomhus, allt blir så mycket myyysigare.

Puss

SKRIVET: 2013-01-02, kl 21:57:15 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Grims Grenka

Autumn SuiteAutumn SuiteAutumn SuiteAutumn Suite Bathroom
Autumn suite


Loft SuiteLoft Suite BathroomLoft Suite
Loft suite

Nu vet jag vart mitt boende finns i Oslo...