SKRIVET: 2012-07-31, kl 12:15:53 | PUBLICERAT I: Foto

KvällsträningIgår var det en helt underbar kväll, solen var påväg ner och lös sådär varmt i gräset som den bara gör på sommarkvällarna. Man såg svärmar med flugor och små knott i skenet och luften var liksom ljumen.
Hunti flög som aldrig förr, men det gjorde också bommarna. Hon är inte speciellt rädd om benen den damen. Skulle behöva tips på bra hoppövningar. Har jag någon hästnörd out there??

SKRIVET: 2012-07-30, kl 16:12:49 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Amsterdam

Amsterdam-staden där taxichaufförerna bromsar för duvor men gasar för kärringar på cykel, där du äter "grekiskt" som serveras med majonäs och ketchup istället för de tzatziki, aioli osv, där far och son träffas över en fika och rullar en joint. Amsterdam-staden som är som en labyrint!

SKRIVET: 2012-07-30, kl 15:32:47 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Horsie

Mina händer sögs mot denna mjuka mule när vi gick över Dam inne i centrala Amsterdam. "När jag blir stor" och får ett stall så ska en go och stor arbetshäst vara given i en av boxarna.
Next: Hoppträning!

SKRIVET: 2012-07-30, kl 11:59:26 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

ZARAHittade the jacket inne på Zara i Amsterdam, snygga detaljer och snygg modell. Vill ha vill ha ska ha!

SKRIVET: 2012-07-28, kl 18:17:38 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Amsterdam

Klänning: Zara Skor: Converse Glasögon: Ray Ban

SKRIVET: 2012-07-27, kl 23:43:05 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Amsterdam
Förälskad!

SKRIVET: 2012-07-24, kl 11:34:58 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

"Du uppdaterar för sällan!"


I've heard....

SKRIVET: 2012-07-22, kl 14:06:50 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

love


the only thing that makes us different from each other is our dna

SKRIVET: 2012-07-16, kl 22:46:04 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Sweet sweet home 

SKRIVET: 2012-07-14, kl 09:59:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shape up!!

När jag är ute och reser eller över huvudtaget är ute och vistas i butiker och restauranger så är jag otroligt mån om bra service. I Sverige är det generellt sett helt ok service, men det märks när man kommer till en mindre stad, där är man inte lika mån om de kunder eller gäster man har, man är heller inte speciellt mån om att de kunder/gäster man har ska vilja komma tillbaka.
Är alltid ute och äter när jag är hemma och sist så var servicen så sjukt dålig på Hellas i Örebro, och sånt gör mig så jävla frustrerad, när man får vänta på mat i evigheter, när man känner att de anställda inte riktigt bryr sig om att man ska ha en trevlig middag eller att man trivs ö.h.t.
Sånt här gör mig så otroligt frustrerad för service kostar ingenting, det är varken jobbigt eller tidskrävande att lägga i en högre växel. Folk gnäller så förbannad  om att "det är så jobbigt att vara så glad hela tiden" tänk hur fan det vore om man hade ett jobb där man skulle vara tyst och allvarlig hela tiden. Hur kul skulle det vara? Klarar man inte av att sprida daglig glädje och trevnad på ett naturligt sätt så borde man överväga att byta jobb.

Kan ju tillägga att jag hade en grym dag på jobbet igår, pratade med massa olika människor från hela världen och skrattade sådär ironisk åt att jag får stå kvar och jobba i regnet medans majoiriteten av alla gäster åker till värmen på semester. Och sist men inte minst, jag jobbade över 30 min för att ge 100% service. Klapp på axeln!
Kommer nog aldrig kunna ha ett jobb där jag inte behöver vara serviceinriktad. Lever på tacksamheten!
All konstruktiv kritik som man ger när man är ute är bra kritik. Mer feedback så att butiker/restauranger kan göra rätt förändringar.

SKRIVET: 2012-07-12, kl 13:53:00 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Bokat!

Nybokat: Deluxerum på Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Exterior view
Superior Deluxe Room
Junior Suite Bathroom
Restaurant
Pool

SKRIVET: 2012-07-12, kl 11:19:26 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Hårtips!!!

Först kan jag ju berätta om min lilla hårperiod jag haft, jag har gått från mörkröd till ljusbrun och målet var att lyckas själv, utan frisör. Jag avfärgade håret 2 gånger med stark blondering. Sen la jag i en nötbrun färg vilket var helt fel, den tog upp allt rött i håret och håret blev mörkröttbrunt. Inte meningen! Så jag la i ytterligare blekning, i med askblont och ingenting blev egentligen bra. Sen la jag i någon mellanbrun och ljust i topparna, vilket gav mig den här:

Den var fin, men jag trivdes inte riktigt. Sen vad jag gjorde efter det minns jag inte, jag tror att jag la i en brun som gjorde mig varm i håret i fram, men kall och lutade åt gröna skiftningar i bak. Jag la helt enkelt i en kall brun för att minska det röda (bilden).
Sen ringde jag frisören!
Jag sa att jag ville få bort det gröna i bak, men var nöjd med färgen i fram. Hon färgade om hela håret, slingade lite i fram och det blev knappt någon skillnad. Bara en kall färg i hela håret.
Jag går tillbaka och klagar, får en ny tid och hon gör precis samma sak igen, fast en ny tjej. Hon ser de gröna skiftningarna, lägger i en helt ny färg i hela håret, och som om det inte vore nog så slingade hon i fram under tiden som det var färg i. Jag höll på att dö av smärta!
Fortfarande gröna skiftningar, blonda slingor i fram men som nu bara låg i underhåret och hela håret var ca 3-4 nyanser mörkare.
Hon klippte typ 3 hårstrån på mig och frågade om jag ville ha en inpackninging i håret för det var ju så slitet...no shit och sen betalade hon mig över 600 spänn. Bara för pyttepytteklippning och inpackning.
Detta är varför jag inte går till frisören!!! Helt jävla värdelöst okunniga. Iallafall här. A och O när man är frisör är väl för fan att kunna färglära när man färgar?!

Jag googlar "brunt hår med gröna skiftningar" och det som återkommer är askorbinsyra. Jag drar till apoteket(finns bara på apotek i Norge) askorbinsyra kostade svinmycket men en expedit hjälper mig och tillslut köper jag c-vitamin, tablettform.
Jag krossar, blandar ut med balsam och har i håret i 5 min. Resultatet är det sjukaste jag varit med om. På allvar, helt jävla sjukt!! Mitt hår har inga tendenser av grönt i sig och håret i bak har blekts lite så nu är hela håret en mer jämn nyans.

Funkar förmodligen på alla typ av skiftningar. Så testa!!!
Nycoplus C-vitamin 250ml - 100stk
Resultatet får ni se någon annan gång för det är fortfarande så slitet.

SKRIVET: 2012-07-12, kl 10:45:58 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Voila!Pysslade lite igår med sånt jag planerat och köpt för ca 6 månader sen. Vissa grejer sitter så långt inne att börja med, men om jag inte varit så lat hade jag förstått att det bara tog ca 1 timme att mäta, klippa, stryka, borra fast skruvögglor och sen sätta upp.  Ikea har ju sånt band man stryker på tyget för att det ska fästa. Vem behöver symaskinen när det finns såna genialiska grejer?

SKRIVET: 2012-07-11, kl 23:29:42 | PUBLICERAT I: Foto

Looking for candy

 

SKRIVET: 2012-07-10, kl 15:34:35 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

My bikini

Nej jag kan inte sluta köpa bikinis! Fick precis avblåsa en solresa med mina hjärtan och det första jag gör är och köper en ny bikini. Får ha den på mig i vinter istället när mamma bestämmer destination, än så länge får jag strutta runt i den här hemma. Gillar mönstret, var ju inte så dyr heller 30 kr per del. Norge är inte så dyrt ändå;)

SKRIVET: 2012-07-07, kl 18:02:00 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Sistaminuten

Måste alla svenskar beställa resa nu när jag för en gångsskull vill ha en billig charter. Fan. Vill bara boka och lägga mig i solstolen nu!
Om ni har tips på bra resesidor får ni gärna säga till, häckar just nu inne på sista inuten.se och destination.se.


Bild från Thassos, Grekland för ca 2 år sen, här på den "hemliga" marmorstranden.

SKRIVET: 2012-07-05, kl 12:25:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Family values

Jag har återigen avnjutigt en spelning med Maskinen, ätit kebab på fel ställen, motionerat världens finaste hund, haft Toto-Africa som bakgrundsmusik live på Golden times, bränt mig på solen i Lunedet, ätit grekisk mat i Örebro, haft sexualkunskap i bilen, firat Thore som fyllde 55 år, blivit bjuden på mat hos Carro, och som alla andra gånger jag är hemma så har jag rullat runt med Adam i sängen och umgåtts mycket med mamma!
Avslutar helgens bilder med min fina mamma, med sina blommor på soliga balkongen i Karlskoga.
PUSS

SKRIVET: 2012-07-05, kl 11:53:10 | PUBLICERAT I: Foto

HorsepowerSåfort man tar på Hunti hennes träns så står hon helt stilla tills man går ut. Precis som om hon står och skäms, eller står och laddad innan man väl kommer ut. Så stor personlighet på en så liten häst.

SKRIVET: 2012-07-04, kl 23:40:45 | PUBLICERAT I: Foto

Norge!

Stannade bilen för att ta ett foto av denna vackra vy Så stillsamt men ändå mitt i rusningstrafik.

SKRIVET: 2012-07-01, kl 17:08:33 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

PUSS


Gårdagen var så otroligt rolig, jag och mamma gick tillsammans på Golden times och jag träffade så mycket vänner som jag saknar och älskar högt. Så fina människor på en och samma gång, det blev nästan överväldigande. Nu: Kebab!