SKRIVET: 2012-01-31, kl 10:53:38 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Fake right

Jag försöke att ersätta äkta skinn med fakeskinn så mycket det går. En fördel med fakeskinn är att skorna blir billigare, och då kan man köpa fler skor och variera sig mer. Än att köpa ett par som man begär ska räcka i 3 år. Jim köpte 2 par snygga skor i Göteborg, från h&m. H&M har så mycket snyggare skor än de flesta tror, har flera par därifrån. Deras sommarskor med höga klackar brukar vara jättefina.

SKRIVET: 2012-01-31, kl 10:42:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Me miss you


Saknar just nu en av mina bästaste vänner. Han ligger formodligen och pillar sig i navlen i sin obäddade säng i Jönköpng. På ett sånt där avslappnat och bekvämt sätt som bara han kan.
Puss

SKRIVET: 2012-01-30, kl 20:29:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hennes namn var Elvira

Min kusin och hans Sandra har fått världens finaste dotter som döptes till Elvira i lördags. I sin lilla klänning som jag köpt åt henne kom hon utbärandes på efterfesten. Tårtan var inte i närheten så söt som hon var. En riktig liten prinsessa!

SKRIVET: 2012-01-27, kl 11:58:02 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Dress for success


Ny klänning från Monki som jag ska ha imorgon under dopet.
Ny gitarr är inköpt och Jimpa kompar. Låtarna som vi ska spela är:

Vaggvisa för flyktbenägna-Håkan
Wild horses-Rolling stones
Jag ger dig min morgon-Fred

SKRIVET: 2012-01-26, kl 11:27:31 | PUBLICERAT I: Kultur

Puss


I helgen åker vi och spelar musik tillsammans, både under dopet och efter. Stressat schema eftersom tågen härifrån till Oslo går så sjukt dåligt på morgonen.
Men längtar efter att vi ska få komma iväg mysa tillsammans. Hoppas på att faster Inger har gjort smörgåstårta. Mmmmh!
Puss

SKRIVET: 2012-01-26, kl 10:32:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Guuu så pinsamt

Igår morse var jag på butiksledarmöte med massa andra viktiga människor som samlas extremt tidigt på morgonen för att lyssna på senterledarna innan man ska gå och jobba.
Det bästa med att gå på möten är att man får frukost, ibland bättre ibland sämre frukostar. Igår sämre.
Man sitter i en stor men väldigt mysig sal där mobiltelefoner av olika slag hörs väldigt väl om någon får samtal. Jag kanske inte har skrivit det men i julas råkade jag spräcka hela mobilen i en taxidörr vilket påföljdes av att jag fått låna en gammal telefon av Jim som nog borde ha en antenn, egentligen. Den får en att längta efter polyfoniska ringsingnaler om jag säger så.
Så igår när jag sitter på mötet börjar jag bli nervös för att något alarm ska gå igång som jag glömt att stänga av. Kör ner handen i min smutsiga tygväska för att stänga av mobilen. I samma stund som jag trycker på knappen kommer jag på att ljudet fortfarande är på...."DIIIING DIIIIIING DOOOONG" så följs mitt knapptryck av världens längsta och högsta vinjett. EN VINJETT!
Pinsamt! Det här med att köpa ny telefon som varit på tapeten nu några dagar känns ännu mer aktuellt.

SKRIVET: 2012-01-23, kl 13:23:53 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Phuu

Jag tycker om att leva i träningsbubblan att" en gång tränad, alltid tränad." Inte för att jag nu påstår att jag är så överviktig. Men för några dagar sen stod jag inne på en toalett med lite för många speglar. Min rumpa har börjar dallra, på ett icke-ok sätt. Hade jag haft en häst hade detta varit ur världen på en månad. Men det är så förbannat svårt att hitta en bra en. Så tills dess lägger jag mig på golvet och gör alla gamla hederliga övningar som man lärde sig på gympan. Åh ett åh två åh ett åh två....

SKRIVET: 2012-01-22, kl 19:57:05 | PUBLICERAT I: Kultur

An idiot abroad


Underhållning på hög nivå. Har kollat på det här programmet länge men aldrig delat med mig. Men nu är det dags för alla er som aldrig kollar på SVT att få se vilka genialiska program de sänder. Varför har vi så många skitkanaler egentligen när det bästa händer på 1:an? Fo'real alltså.

SKRIVET: 2012-01-22, kl 19:44:13 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Kunskap är makt

Fick med mig en räv hem igår. OBS!! It's a fake one. Bara ointelligenta människor använder äkta pälsar.

SKRIVET: 2012-01-21, kl 21:49:28 | PUBLICERAT I: Foto

TittutEn Adam bakom gardinen. Så fort man sätter honom där och pillar lite med pingrarna längs gardinkanten så blir han 1 år igen. Skenet bedrar, han är faktiskt 14 år gammal.
Ny kategori förresten: Foto.

SKRIVET: 2012-01-21, kl 10:50:13 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

I Love LondonPå en bakgata i London, lite för kallt klädd men det finns liksom inte rum för en stor dunjacka. Det roligaste är när folk kommer fram och påpekar eller frågar vart man har köpt det man har på sig. Passion for my own fashion!
Ni som inte varit där-åk!

SKRIVET: 2012-01-20, kl 23:54:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Did you know....


att jag bara äter godis på helgerna? Och idag är det ju fredag...vilket betyder chokladfrossa. Det man märker efter att tag när man har godisförbud i veckan är att man inte längre frossar som ett...freak. Jag kan äta normala mängder. Faktiskt!

SKRIVET: 2012-01-19, kl 12:57:40 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Nu rear vi ut våra själar
Bokstavligt talat så rear vi just nu ut våra själar. Tråkigt, deprimerande och oinspirerande. Till Max!

SKRIVET: 2012-01-17, kl 23:12:14 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

BjörnBorg
Ny träningsdress från Björn Borg. Vilket innebär att det kanske är dags att få träningsvärk från ordentlig träning och inte när jag torkar golvet på jobbet...
Var kanske inte riktigt mina färger som vi fick in, hade hellre sett att vi fick grått eller svart men blått och gult funkar ju det också. På ett patriotiskt sätt.
Jogging 2012 kommer bli tungt men, färgglatt.

SKRIVET: 2012-01-15, kl 20:25:59 | PUBLICERAT I: Kultur

JumJum


Hur många av er filmnördar visste att JumJum i Astrids Mio min Mio spelades av ingen mindre än....Christian Bale?
Vi fick just en "oh no he didn't"-upplevelse.

SKRIVET: 2012-01-15, kl 16:38:17 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Gerbera

Fick ökning i min porslinsamling av Jenny i julklapp. Jättefina formar i pastellrosa som jag i fredags använde som uppläggningsfat. Åt en jättegod middag hemma med chokladkaka och äkta vaniljglass till efterrätt. Poblemet är bara platsbristen.
Var hemma hos Carro och Robin igår och såg deras nya lya. Ett slag i ansiktet när det kommer till deras storlek och hyra jämfört med vår. Den var otroligt fin och mysig, och maten var väldigt god. Skönt att ha goa vänner att umgås med vid sidan av jobb och fotboll.


SKRIVET: 2012-01-15, kl 15:01:51 | PUBLICERAT I: Kultur

Vaggvisa för flyktbenägnaFick ett samtal från min kära kusin i Göteborg som undrade om jag vill sjunga på dopet vi ska få. JAAAA!! sa jag självklart.
Så fin låt och det ska bli otroligt kul att få göra den i Hagakyrkan. Såna spelningar värdesätter jag mer än några andra.
Puss

SKRIVET: 2012-01-15, kl 14:45:46 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Have2Have


Ny stickad tröja från Monki som jag bara inte kan få nog av. Hur skön som helst och snygg till ett par skinnbrallor eller mörka jeans och boots.

SKRIVET: 2012-01-13, kl 10:03:53 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Zara

Om jag vore ett plagg skulle jag vara en klänning. Eller ett par skinnbrallor...men mest en klänning.

SKRIVET: 2012-01-11, kl 11:02:06 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

En skylt

När jag var liten så sprang alltid mina grannar över till oss efter julafton och visade alla fina julklappar. Kommer ihåg ett år när Crille fick en kickbike, asfrän. Tyckte han...
Nu för tiden så nämner man ju bara de "finaste" eller dyraste presenterna. Men tänkte visa en jättefin skylt som jag fick av min chef/vän/kollega Mette i julklapp.
Skyltar brukar inte vara mig grej men den här var jättefin och den passade perfekt in under min kökshylla.


SKRIVET: 2012-01-09, kl 21:19:04 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Nej men inte ska väl jag...

"You've got a high fashion face"


Vissa komplimanger väger mer än andra.
Puss

SKRIVET: 2012-01-08, kl 23:11:29 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Tack älskade läsare!!

Jag är så oerhört tacksam för mina fina läsare som skickar peppbrev och lyckoönskningar när man har tuffa tider. Det är ni som tar ner mig på marken igen när jag börjar sväva bland hotellsviter, champange och lyxresor. För sånt ska man ju inte få unna sig, någonsin, inte ens när man sliter för pengarna.
Vi människor är ganska intressanta, men det är snuskigt hur lättlästa ni är. Som öppna och sårbara böcker kommer ni traskande med bittra och avundsjuka kommentarer såfort ni läser något som sticker i ögonen.
De enda och fåtal gångerna som jag får bittra kommentarer är när jag skriver om pengar som spenderas, påkostade resor som ska göras, eller andra påkostade saker som ska göras.
Men på samma gång är det ju just det som alla strävar efter....eller? Rikedom. Lycka. Kärlek.
Jag önskar att ni kunde få hjälp, på allvar, med ert självförstroende, eller med livet. Vad det än är som är fel. För något måste det ju vara, eftersom det ständiga behovet av att sänka andra för att höja sig själv finns. Tråkigt. Seriöst alltså. Ta hand om er. Puss!

SKRIVET: 2012-01-08, kl 18:36:56 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Cup of choklad


Sitter och dricker hemmagjord choklad med grädde, ur min fina kopp jag fick i födelsedagspresent förra året. Har en hel serie med porslin i samma typ som denna. Väldigt söta. Brukar oftast låta sånt porslin stå men det är när man använder det som det känns lite lyxigt.

SKRIVET: 2012-01-08, kl 18:21:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så typiskt facebook

Så typiskt facebook:

Att bli sur över vilka ens flick/pojkvän blir vän med på facebook

Att ta "gillar din bild" som en seriös komplimang

Att inte hälsa irl men lägga till på facebook(och inte ens då våga hälsa)

Att tro att folk på fullt allvar tycker att "precis gått upp, sov så sjukt dåligt inatt" är så intressant att man delar med sig av det.

Facebook är så jävla tråkigt och man kan på fullt allvar läsa människor som öppna böcker. Bokstavligt talat!

Ring mig när flaskpost kommer tillbaka!

SKRIVET: 2012-01-08, kl 18:13:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vi bara göttar oss

Juniorsvit, Göteborg, Elite Park Avenue Hotel
Bokade sviten på Elite Park Avenue hotell när vi ska till Göteborg i slutet av januari. Vi ska fira mitt lilla troll till kusinbarn på lördagen när hon ska döpas till Elvira, söndagen är inbokad för säng/kuddsnusning och hotellfrukostätning i timmar.
Puss

SKRIVET: 2012-01-07, kl 09:46:40 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Tack puss hej

Drömde att någon uttalade sig om min blogg. Den var bättre förr fick jag som svar. Så nu får jag lite prestationsångest. Är inte så bitter över saker nowdays så finns inga upprorsinlägg att skriva. Vilket gör det hela lite mindre intressant.
Kan berätta att vi hade brottning här hemma igår, gick lite för hårt till så känner mig ganska mörbultad idag. Tror att Jim var för länge med grapparna i julen, han tror liksom att jag är...Jacob.

SKRIVET: 2012-01-04, kl 23:00:30 | PUBLICERAT I: Kultur

My boys

SKRIVET: 2012-01-04, kl 21:17:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nyårsafton

Nyårsafton spenderades med världens bästa vän på ett hotellrum i Örebro och avslutades på dansgolvet.
Dagen började med shopping och fyndade gjorde jag, får aldrig nog av Monki. Vi hoppade i jacuzzin på hotellets relaxavdelning och satt och bubblade några minuter. Gick tyvärr inte att sitta länge för det var en flock med ungar som lekte apor i poolen.
Bordet var bokat på Kinamuren klockan 18:00 och efter en lång middag var det bara att svida om till glitter och glamour.
Bästa med kvällen var alla kommentarer jag fick om min klänning. Tror jag lyckades med den perfekta nyårsklänningen faktiskt.

Efter ett år med både upp och ner(mest ner) så ser jag fram emot ett 2012 som jag hoppas bjuder på mycket resor, konserter, nya jobberfarenheter och nya kontakter.Puss


SKRIVET: 2012-01-04, kl 20:50:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

En snöflake

När det snöar i Norge så kan EN snöflinga  se ut såhär:

Fräsigt va?

SKRIVET: 2012-01-01, kl 22:06:15 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

BOOMJag har världens bästa pojkvän<3