SKRIVET: 2012-08-31, kl 20:21:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Get real

Bloggvärlden består av så mycket skit, och det är oftast de som består av mest skit som uppmärksammas mest. Varför? Jo för att vi gillar det ytliga, vi vill bara se det ytan har att erbjuda. Vi skiter i om vi kommer in på en blogg där personen skriver om relevanta saker i samhället, eller om djurens rätt, eller om något vars konsekvenser faktiskt drabbar oss. Vi vill se kläder, sminktips, matbilder, semesterbilder, vad som är hett och vad som inte är hett.
Nu skrev jag iofs "vi" vilket inte stämmer, nog för att jag också har en ytlig blogg till viss del, men det är för att tillfredställa min egna ytliga sida och också även 80% av mina läsare. Är rädd før att min blogg skulle bli allt før bitter om jag fick skriva om det jag ville till 100%
Är allmänt trött på ointressanta och okunniga människor som dels yttrar sig om skit de inte vet något om, men också struntar i att yttra sig för att de helt enkelt inte är intresserade av att veta något.
Mötte en kille på en fest i helgen som i en diskussion om politik klämde fram att han röstar på SD. Han blev verbalt våldtagen kan man säga. Först av mig, sen av resten av festen. Mest för att han röstar på ett parti som till största del består av skit, men också för att han inte ens visste vad de stod för, han hade ingen aning om hur invandrarpolitiken i Sverige ser ut, han hade ingen aning om vad konsekvenserna av hans röst är och han hade heller ingen aning om hur han själv ville att det skulle se ut. Ungefär som majoriteten av de som röstar på SD inte heller gör. Jag hade bemött honom med mer respekt om han åtminstone visste något...vilket han inte gjorde.
Men...det här inlägget skulle inte enbart handla om SD, har redan något argt inlägg om dem, utan detta inlägg skulle handla om ignoranta och opålästa människor. Läs på lite om världen, vart maten kommer ifrån, vart sminket är testat, lyssna på lite annan musik än spotifys hitlista och tro mig världen den består inte bara av norden, Thailand, Bali och nu, upcoming australien. Så. jävla. tröttsamt.

Arrrgh!

SKRIVET: 2012-08-31, kl 10:46:27 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

Sicko


När man är magsjuk och inte får i sig mer än mentalmat så är spenatsoppas utmärkt. Får inte nog av den nu. Tar inte mer än 10 min att göra en stor kastrull heller.

Ha en fin dag!

SKRIVET: 2012-08-30, kl 13:47:52 | PUBLICERAT I: Kultur

Skavlan

Så bra sammanfattning av Skavlan, var ett tag sen jag kollade på det men härom kvällen låg jag till 2-3 på natten. Väldigt bra gäster!

Det bästa av våren 2012

SKRIVET: 2012-08-27, kl 17:56:20 | PUBLICERAT I: Foto

Horsie

Idag var Hunti på sånt där humör när hon hellre står och gosar än att röra på sig. En sko var tappad så vi skulle inte anstränga oss någonting direkt. Tyckte inte hon heller så hon sprang in till mig i mitten och la huvudet mellan mina armar istället. Goa häst!

SKRIVET: 2012-08-27, kl 11:50:56 | PUBLICERAT I: Kultur

Control

Om ni inte gillar Joy Division kan ni ju se filmen för att Sam Riley är så to die for!

SKRIVET: 2012-08-27, kl 11:23:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kräftskiva


Bilderna är från kräftskivan i lörsdag, hemma hos Jossan och Helena. Josefine är min förra kollega, Helena(svart hår) är min nuvarande kollega men som tyvärr(för min del) åker till USA imorgon. Så det var en liten avskedsfest för henne som inkluderade paj, kräftor, tårta och snapsar. När snapsar kommer fram är det dags för mig att gömma mig, sån där starksprit är inte min grej, alls.
Det var oavsett hur trevligt som helst och jag önskar att vi hade gjort det fler gånger.
Jag bakade en tårta till Helena, är en baknörd så ville göra något fyndigt och speciellt. Blev väldigt lyckat!
SKRIVET: 2012-08-27, kl 00:35:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sleepless in Jessheim

Den här helgen har jag spenderat 30 timmar på jobbet, det här är första gången jag ligger i soffan sen i torsdagskväll, slitsamt. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar...sen ska jag somna om igen. Men innan det ska jag kolla klart på filmen om Joy division.
Sov gott!

SKRIVET: 2012-08-25, kl 12:20:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cutie


Hejhej jag är världens sötaste och vill att Lovisa köper mig, asap!

SKRIVET: 2012-08-24, kl 18:51:00 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

MässaassäM

Igår jobbade jag på en inköpsmässa i Lilleström, har redan ett heltidsjobb men ställde upp och hjälpte till när det behövdes folk. Det var främst inredning på mässan och vi jobbade för Home collection Udesen Danmark.
Kan säga att det kommer ta ett tag innan jag köper dyr inredning efter att ha sett vilka sjukt låga inköpspriser de har jämfört med utpriserna. De som köpte in från "oss" var främst från Kremmerhuset, Black design, blombutiker och andra inredningsbutiker. Man kan jämföra deras saker med sånt som brukar vara i presentbutiker. Lite sia-stil men inte riktigt så fint. Sia låg däremot mitt emot oss och de hade frontat med sitt julpynt för 2012, kan säga att det var ganska fancy snancy.
Det är f.ö. tex såna här jobb det öser ner hela tiden. Just so you know.


Nu ska jag sätta mig i duschen en stund för att sedan åka till jobbet för andra gången idag och jobba några kvällstimmar med Helena. Så sjukt skön tjej, kommer gråta en skvätt när hon flyttar till usa nästa vecka. Men vi ses snart wiiiee!
Puss!
 

SKRIVET: 2012-08-21, kl 12:10:27 | PUBLICERAT I: Horsie

Horsie

Ny kategori för er hästintresserade...

SKRIVET: 2012-08-20, kl 15:55:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fuck

"Nackspärr, akut torticollis, är en plötslig smärta i nacken med stelhet, så att man endast med svårighet kan röra nacken. Oftast är smärtan svårare åt det ena hållet. Då kan det göra riktigt ont att röra nacken. Begreppet är inte synonymt med spasmodisk torticollis, även kallat cervikal dystoni. Stelhet i nacken hos barn utan dyston genes brukar benämnas torticollis congenita (kongenital muskulär torticollis) eller pseudotorticollis. Nackspärr uppträder oftast vid en häftig huvudrörelse eller vid en obekväm sovställning.

Värken går oftast över av sig själv. För att lindra värken kan träning och värme vara bra. Även att sitta och stå i rätt ställning är viktigt. Smärtstillande mediciner såsom Citodon kan också hjälpa."

.....godmorgon.

SKRIVET: 2012-08-19, kl 19:31:41 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Oh yes I did!

Har jag sagt att jag älskar min nya mascara? Nej?

SKRIVET: 2012-08-19, kl 17:43:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wiiiiee

SKRIVET: 2012-08-19, kl 09:43:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

I'm a nerd....

inte før att vara sån...men slå den om ni kan;)

SKRIVET: 2012-08-18, kl 07:59:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Don't forget!

Sitter på jobbet och klämmer min stickade tröja så hårt jag bara kan runt mig, så sjukt frusen är jag på morgonen.  Skulle behöva extra tjock hud tror jag.
En kille från Italien glömde precis sin ryggsäck vid frukostbordet, han kom nyss tillbaka med taxin och hämtade den. Jag blir alltid lika glad när jag lyckas finna den som glömt något. En gång var det en tant som glömde sina påsar inne på JC. Jag hittade henne, förvirrad vid informationen, hon sa "tack så jättemycket, detta är 3:e gången det händer idag". Jag hoppas att hon gick hem sen, för allas skull.
Påtal om att glömma saker så minns jag en gång när jag var liten, jag hade alltid favoritsaker, ett par favoritbyxor i manchester, mina favoritskor från vagabond som såg exakt likadana ut som i Spice Girls och min favoritmössa, den såg ut som en stor basker. Jag glömde den inne i en affär en gång och hela min värld rasade. Tror dock vi fick tag på den efter några månader. Men, då hade den liksom varit borta för länge, den var inte "favoriten" längre. Byttes väl fort ut mot något annat fräsigt jag hade på mig när jag var liten.

Antar att det jag har på mig är en pyjamas....brukade vara det jag hade på mig på dagis, eller byxor och kjol.

SKRIVET: 2012-08-18, kl 06:21:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobb i Norge!


Om någon dær ute ær ute efter jobb i Norge, eller kænner någon som ær. Let me know før just nu finns det i øverflød runt mig. Skicka mail: lowe91@hotmail.com eller skicka ett PM på facebook.

SKRIVET: 2012-08-16, kl 21:34:39 | PUBLICERAT I: Foto

en augustikväll i hagen


SKRIVET: 2012-08-14, kl 17:00:00 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Hearts and tarts


Ett par lager av detta lack från OPI och ett genomskingligt så har man skitsnygga naglar. Det ser fräscht och stilrent ut. Eleven.se har ett väldigt stort urval av lack från OPI och de ligger på 150 kr/st. Jag brukar betala 160 kr i butik annars.

SKRIVET: 2012-08-14, kl 16:40:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

A fast nej

Vad är det med folk som i sina utlagda annonser avslutar med att skriva "ring, kollar inte mailen så ofta" och liknande.
Om man har lagt ut en annons...skriver med en mail, är det då inte på tiden att man kollar den då. I tillfälle någon skickar ett i samband med annonsen liksom....?

SKRIVET: 2012-08-12, kl 15:54:35 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Acne


Älskar den!

SKRIVET: 2012-08-12, kl 15:35:15 | PUBLICERAT I: Kultur

I have a dream

En liten konstig dröm jag alltid haft är att få jobba som trubadur i England på små pubar/klubbar och spela musik, spela blues och covers av mina avsoluta favoriter, The Libertines, Amy W, Rolling Stones, Kent osv osv. Fan det vore så kul, med ett soft band som är flexibla och extremt begåvade, En dag ska jag!

SKRIVET: 2012-08-11, kl 17:04:07 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Sol i sinne brun inne


La mig ute på balkongn en stund, allt man kan få av den förmodliga sista sommarsolen vill jag ha!!

SKRIVET: 2012-08-11, kl 13:29:03 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Me and my Hero


Fribiljetter till Timbuktu samt lite gratisshots/drinkar, grym kvälll som jag önskar att vi gör om, soon!!!

SKRIVET: 2012-08-11, kl 13:03:00 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Hard working horseTömkörde pärlan igår, gick sådär, hon är inte så arbetsvillig alltid den där, smiter gärna ifrån när det blir jobbigt, genar i hörn och överallt där det går att gena. Styr från ryggen idag istället, då kan hon inte slippa undan. Mohaha.
Oavsett så slutar jag aldrig förundras över vilken stor personlighet hon har, häromdagen löshoppade jag några språng och hon var så sur för hon ville verkligen inte, så efter en stund gick vi in och då stod hon med rumpan åt mig inne i boxen och bara stirrade. Hon har så mycket knas för sig.

SKRIVET: 2012-08-09, kl 13:04:30 | PUBLICERAT I: Hem/Inredning

Gör om!Fixar och dolar lite här hemma, jag har lyckats få hyllorna så proppfulla med saker så det var dags att möblera om lite. Ska bara köpa en liten växt till den gråa krukan så är jag nöjd sen. Har f.ö. länge varit intresserad i att bli dekoratör, gick några exponeringskurser på JC och jag var expoansvarig i en JC butik och delad expoansvar i en annan. Det var jättekul men jag hade velat lära mig så mycket mer.

SKRIVET: 2012-08-09, kl 01:22:49 | PUBLICERAT I: Travel all over the place

Grand hotel Amrath

Jag kan ju förresten skriva några rader om hotellet som vi bodde på i Amsterdam. Det heter Grand hotel Amrath Amsterdam och ligger ganska nära centralstationen. Det är ett 5-stjärnigt hotell och jag förväntade mig the top of the top. Det utger sig iallafall för att vara det på hemsidor. Ingången var som ni ser, lite speciell, mörk, trång och många dörrar. Receptionen var inne på ett kontor, vi fick sätta oss i stora skinnfotöljer och redan där började jag nästan skratta inombords, det kändes så löjligt. Hon som jobbade där pratade med oss som små barn typ, men skit samma hon försökte bara vara serviceinriktad. Det var en jättefin frukostsal, korridorerna var långa, krångliga och trånga. Rummet var enastående, högt i tak, stort badkar, fina produkter, fri minibar fylld med dricka, godis, sprit, vin, vatten osv, en kaffemaskin med kaffe och tepatroner. Ena sidan av rummet bestod av stora höga fönster, vi hade en superskön säng, en skinngrupp och stor plattv. Grymt rum helt enkelt.
Allt kostade 6000 kr, i tillägg till det så tog de en depositum på hela 3000 kr. Tyckte det var riktigt saftigt, vi hade ju ändå fri minibar. Men vi var nöjda, fast jag tyckte inte att den summa pengar var värt det för hotellrummet var en aning slitet trots dess fina intryck, och frukosten var väldigt lyxig med champagne och små minimameladburkar men den var för fattig. Jag saknade pannkakar;)
Tips på fin stad med billga lyxhotell är f.ö. Budapest. Check it out!

SKRIVET: 2012-08-09, kl 01:04:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wonderful

Ibland undrar jag faktiskt om majoriteten av körkortsägarna här i norge fick kortet i flingpaketet. Nog för att vi svenskar också kan göra idiotomkörningar, köra i för höga hastigheter osv osv men vi har iallafall inte samma system som normännen. Här kör man nämligen inte bara om i vänsterfilen, så som vi lär oss på körskolan utan här kan man ligga och söndagsåka i både vänsterfilen...och högerfilen....på motorvägen. Så, underbart.

SKRIVET: 2012-08-06, kl 22:03:06 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Shopping i Amsterdam

Favoriterna från Amsterdams shopping, hälften är från h&m trend där jag gick bananas, önskar dock att allt inte hade varit i neon. Inte min kopp te direkt. Annars blev jag positivt överraskad över butiksutbudet som tex Acne store, Monki och h&m trend.


Top och klänning från h&m trend och Zara, absoluta favoriter!

SKRIVET: 2012-08-05, kl 11:55:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pomenix

Tog en underbar pw i solen igår, helt plötsligt har vi fått värsta sommarvädret på förmiddagarna och lite efter lunch. Sen vräker det bokstavligt talat ner. Men jag hann med en skön promenad med prinsessan iallafall.

SKRIVET: 2012-08-04, kl 00:09:56 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Mascara

Mary Kay® Ultimate Mascara™

SKRIVET: 2012-08-02, kl 14:05:50 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

I need hangers

Jag behöver fler galgar...

till de 3 säckarna med oupplockade kläder som står i hallen...

SKRIVET: 2012-08-02, kl 11:41:01 | PUBLICERAT I: Fåfänga eller välmående?

Mary Kay


Igår hade jag en gäst på jobbet som försökte övertala mig om att börja sälja Mary Kay. "Been there done that" sa jag men fick ändå massa gratis-grejer. Började testa det igårkväll, verkar helt okey. Som tjej är jag alltid ute efter nya och bra produkter som inte är testade på djur och heller inte innehåller massa parfyrmer och annat skit som torkar ut och förstör huden. Om ni testat Mary Kay kan ni väl säga vad som är bra osv.
Är f.ö.rätt trött på dessa sektliknande människor som hela tiden försöker få mig att börja sälja, bara för att man har långa ögonfransar, jobbar med service och är ung betyder det inte att jag tycker att pyramidspel och sektliknande evenemang är tilltalande. Men testa produkterna, det kan jag göra. No strings attached.

SKRIVET: 2012-08-02, kl 11:04:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

no more excuses

Det är viktigt att ha människor omkring en som inspirerar, peppar och låter en vara precis den man är. För mig är det viktigt att ha vänner och andra runt mig som får mig att ta ett steg längre fram, som peppar mig och inspirerar mig, som får mig att känna mig bra istället för att känna det motsatta. Jag vill komma framåt, uppleva, uppnå mål och träffa nya människor.
Det finns så många som dagligen är och blir besvikna på sina vänner, gräver ner sig i andras handlingar och hela tiden försöker vara till lags, för några som inte besvarar det man ger. Till vilken nytta? Världen är full av roliga och inspirerande människor. Öppna ögonen!
Livet är kort, man får inte så mycket gratis och det lilla man får det får man kämpa för själv.

SKRIVET: 2012-08-02, kl 10:22:07 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Tänk på!

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Uttjatad med ack så sant...

SKRIVET: 2012-08-01, kl 00:44:48 | PUBLICERAT I: Foto

Film

 


Här får ni en liten snutt från igår. Hon har inte hoppats på länge, är småtjock och otränad men på samma gång lika otålig och het....