SKRIVET: 2011-06-29, kl 22:26:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gimmie a break

Jag och Jeanett på hiphop-kvällen i lördags. Great DJ, kom in gratis och relativt mycket folk. Inte lika kul när kortläsaren visar "Nok: 73 kr" när jag skulle köpa en cider men..det är väl smällar man får ta när man flyttar hit. Tacka vet ja 33.an i Karlskooooga på Statt!
Nu blir det sängen efter en 13-timmars arbetsdag, upp imorgon och åka på möte i Oslo 08:00 sharp.
Puss!

SKRIVET: 2011-06-27, kl 20:36:31 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

H&M+Versace=genialiskt?

I november släppt samarbetet mellan h&m och Versace i h&m:s butiker. Jag älskar deras samarbeten, det gör att vi dödliga kan få ta del av billiga kläder designade av lyxiga modehus.
Jag ser fram emot långa fladdriga maxiklänningar och korta färgglada blåsor.Några exemplar från kollektionen:
Versace H M fall 2011
Versace H M men

H M Versace

SKRIVET: 2011-06-27, kl 18:15:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag hatar er!

Känslan av när man stannat två tjejer som är ute och går med sina hundar, som vid flera tillfällen stannar för att dra och slå den ena hunden i ansiktet, ifrågasatt vafan de håller med och får "kolla upp Norska regelverket" som svar och sen vänder de ryggarna, den känslan är fan höjden av frustration. Utan kamera eller något som helst att säga till om står jag där och vill bara dra upp en pistol opch skjuta skallen av dem båda och sen ta hundarna.
Folk som misshandlar sina djur, och som dessutom har mage att göra det offentligt borde få lida, länge och mycket smärtsamt. Jag hatar okunniga människor som slår sina djur i syfte för att "lära" dem något.

SKRIVET: 2011-06-25, kl 19:16:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överraskningsbarty för Jeanett


Igår fyllde min kära arbetskamrat Jeanett år och hennes man hade planerat hela dagen in i minsta detalj för hennes skull. Ballongbukett, middag, presentkort så att hon kunde köpa sig något till kvällen som sedan avslutades med överraskningsfest på en klubb här i stan.
Ikväll spelar hennes mans bror "Diaz"(en av norges största rappare) och absoluuuut ska vi vara där och gunga.

Peace out!

SKRIVET: 2011-06-25, kl 18:20:10 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Jag.Älskar.Den.

Min nya kreation från h&m. Behöver jag säga att jag är kär i min klänning?


SKRIVET: 2011-06-23, kl 22:10:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oh no I did not.

Vad är det med folk som ständigt måste kläcka "fan ser inte fram emot jobb imorgon" eller dylika kommentarer ang sina jobb? Vad är problemet med att bara säga upp sig och skicka jobbet vidare till såna som sitter hemma och är arbetslösa och kanske har varit det en längre tid? Jo...utan jobb, inga pengar. Seriöst håll då käften och gör ert jobb och passar det inte så är det fritt fram att gå till arbetsförmedlingen. Arbetslösheten gnager på de flesta som gått hemma för länge, det är ingen fin käfting rakt i ansiktet på de som sitter hemma och som läser om folk som har mage att klaga. Som sagt, jag hoppas att era chefer sitter och läser och överväger att se över sina anställda.
Bring it on!

Jag innan...jobbet!

SKRIVET: 2011-06-22, kl 23:17:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oh no she didn't??

SKRIVET: 2011-06-21, kl 23:30:11 | PUBLICERAT I: Kultur

Kent till pip!!

Visst ska det bli gött att springa runt i leran ovetandes om att de nya kläderna är totalförstörda? Strunta i artister som man väntat på i över ett halvår bara för att man inte orkar lyfta på sig. Att ta på sig för lite kläder trots att det varit 10 grader de senaste nätterna. Stå och trängas bland 18-åriga killar som försöker skapa en mosh...på Veronica Maggio. Hur många är lika festivalsugna som mig?


Hur svårt ska det vara att bara boka Kent till pip?

SKRIVET: 2011-06-21, kl 23:12:49 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Passion for Jc

Stolt, glad, nöjd, spänd över att få jobba i en så fin Jc-butik som jag gör. Var inne på Jc i Karlskoga när jag var hemma och man kan ju undra vad som lockar kunderna att gå in där, kan inte vara expon eller de övertrevliga anställda iallafall. Tyvärr.  Men kul att så många handlar där iallfall, såg minst 5 st gå förbi uteserveringen med Jc-påse.SKRIVET: 2011-06-20, kl 20:11:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vädret

Såg ut att bli regn påväg hem från jobbet...

SKRIVET: 2011-06-19, kl 15:54:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sköna söndag

Söndagar är till för att snusa sig eftermiddagstrött i sängen, rulla runt och undra när man ska måla naglarna, när man ska laga lite mat och när man ska somna om igen.

SKRIVET: 2011-06-19, kl 12:46:50 | PUBLICERAT I: What's cooking good looking?

matmatmatmatmat

Grillat, en flaska vin och banan med choklad. Jag äter så hoppas att ni har överseende med detta sega bloggande.

Men jag kan förresten tipsa om en hemmagjord marinad som jag alltid gör.

1/2 dl olja
2 msk soya
1 hackad vitlök
1 tsk sambal oelek
grillkrydda, salt, peppar eller vilka kryddor ni nu vill ha i.

SKRIVET: 2011-06-17, kl 12:02:38 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

I'm back in the game

Jobbade första riktiga arbetspasset igår efter 1 1/2 veckas ledighet och några dagars sjukdom här hemma, och jag började jobbet med ett BOOM! Grym dag, mycket folk, mycket fint och nytt och jag har även några jeans att välja ut som jag vunnit. Tummar upp!

Påväg hem inatt 00:00 efter ett nattpass på jobbet.


SKRIVET: 2011-06-15, kl 23:58:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Elsa

Vilket publikstöd, kul att fler och fler läser. 
Påtal om inget alls så kom jag på vad mitt barn ska heta, även om jag inte ska ha barn. Iallafall, hon ska heta Elsa, min mammas moster heter Elsa, hon bor i centrala Örebro, är över 80 år gammal, följer alla landskamps-matcher och är ett troget ösk-fan. Hon avslutar alltid telefonsamtalen innan man ens svarat klart på den senaste frågan och hennes granne brukar ge henne gamla tvålar som hon sen ger till mamma. Elsa är världens coolaste 80-åring och jag borde hälsa på henne oftare. Det är många jag borde hälsa på oftare.

Elsa Hosk, inte min moster men en fin Elsa iallafall.

SKRIVET: 2011-06-15, kl 19:04:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kunskap är makt

Det är när jag själv sitter och funderar över vad man ska göra med livet, vad som är rätt, fel, dumt, bra som andra visar mig vad jag verkligen inte vill göra. Fan vad gött det är att komma hem till skogarna och få så mycket perspektiv på livet att jag nästan tippar över kanten. Nästa gång jag är hemma ska jag nog säga till folk rakt i ansiktet vad jag tycker om dem. Grynet tog ingen skit, trots att hon såg ut som en gris med rosa tyllkjol. Varför skulle jag? Eller andra för den delen. Tråkigt att komma hem och se folk nedvärdera sig själv och höja såna som mig för att jag vad? Skaffat jobb? Flyttat hemifrån? Är kul att vara en förebild för såna som vågar säga det men räta på ryggarna och ta efter iställer för att bara se på. Men framför allt, kunskap är makt!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 15:30:43 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

OutfittaTopp: Jc Glarrer: Jc Jeans: Weangler Skor: h&m Halsband: Bikbok

And btw, roommate sökes! Jessheim, 3500kr/månaden, eget rum, allt inkl förutom mat.

Puss!

SKRIVET: 2011-06-15, kl 00:18:34 | PUBLICERAT I: Kultur

Karlskoga-JessheimLjuset som låg över de grönskande ängarna, de midsommarblomstrande vägkanterna är ett sånt där ljus som man kan se i skärgårdsdoktorn. Helt otroligt behagligt och man vill bara falla bakåt rakt ner i det böljande gräset, bland hästmular och grässtrån. Jag stannade till flera gånger och gjorde det som jag velat göra varje gång jag åker hem: fota. Stå still och bara se motiven och inte behöva stressa, klappa på unghästarna tills de bestämmer sig för att galoppera iväg till hagens andra ände. Ta in sommarkvällen och sen sätta sig i bilen för att påbörja min nuvarande influensa. High five!

SKRIVET: 2011-06-12, kl 21:33:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bortkoppling

En utlandsresa är inplanerad i augusti men destinationen är inte bestämd än utan det får bli det som passar bäst närmare avresan. Ni får som sagt jättegärna komma med tips på säkra solresor i slutet av augusti, och vi har dessutom tänkt dra ihop ett gäng så mina nära och kära är mer än välkomna att boka tillsammans med oss.Bilder från Grekland förra året, avkopplande och skön semester.

SKRIVET: 2011-06-12, kl 12:51:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

G-g-girls

Lavetter borde ha delats ut inatt, slagsmålsbenägna tjejer på första fyllan strök runt bland folket på golvet och det rådde allvarlig pedofili på stadens klubbar. Alkoholen tog tydligen över, vad vet jag, jag hade bara kul. Puss!

SKRIVET: 2011-06-11, kl 15:05:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Någon tycker om mig

SKRIVET: 2011-06-11, kl 11:22:56 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Student 2011SKRIVET: 2011-06-10, kl 21:46:22 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Jeansjeansjeans

Vet att många har problem med att köpa jeans och det största problemet som de flesta har är att jeansen blir för stora efter ett tag. Det vanligaste misstaget är att framförallt tjejer köper för stora jeans, man tror att man har en storlek och så kör man på den utan att faktiskt tänka på att de töjer ut sig. Sen tycker jag att allt för många lägger för stor vikt på hur fickorna sitter, om de är stora, små, sitter högt upp, lågt osv osv.
Kan tipsa er om några jeansmodeller som funkar för alla!

Curve id:
Levis har ett flertal modeller(slight curve, bold curve osv) som är anpassade för dig med smala höfter(slight curve) och smala ben, för dig med kurviga(bold curve) höfter och fylliga ben, och för dig som är relativt "normalt"(demi curve) byggt med höfter och raka ben. Jeansen finns i flera färger men min favorit är absolut den mörkblåa som är lite glansig.
Jeansen finns att köpa hos de flesta välsorterade jeansåterförsäljare.Men mina absoluta favoriter är mina Wrangler Jess, sitter som jeans aldrig suttit på mig: perfekt!

Puss!

SKRIVET: 2011-06-09, kl 00:49:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Louise<3Pontus

Fotade en av mina äldsta vänner och hans fru idag innan de skulle gå på den årliga balen. I ett till en början ostabilt väder körde jag ner till näset med de finaste på hela balen. Louise och Pontus är så otroligt fina ihop att jag börjar fundera på om det går att ha sån kemi när man är så unga, men jo tydligen. Det här är bara några få bilder som jag tog men orkar inte lägga över alla och sen får de själva välja ut vilka de vill använda och spara. Blev väldigt nöjd iallafall och jag tycker det var kul att Pontus hade på sig sin uniform istället för vanlig dress.

Kan förresten tillägga en liten grej nu när jag ändå nattskriver:
Vet att många reagerade på det inlägg jag skrev(citerade) men som sen togs bort. Det togs bort för att det var dumt, omoget, orättvist och töntigt gjort(en ursäkt har framförts). Jag har aldrig använt min blogg som en känslomässig ventil gällande nära relationer, och kommer heller aldrig göra det. Punkt slut!

SKRIVET: 2011-06-08, kl 15:05:00 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Ballaballabal

Var tvungen att klämma på mig min balklänning från förra året. Satt inte riktigt lika tight men den är ju så fin, jag skulle nog inte valt en annan om jag gick i år. Ska snart iväg för att fota de som ska gå i år, ska bli kul, hoppas bara att vädret håller. Allt annat än regn, helst lite mulet så jag slipper kisande ögon och jobbigt motljus.


Hoppas ni får en fin bal och student!

SKRIVET: 2011-06-08, kl 00:53:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mamma Mariann

Min mamma har blivit så jävla kaxig på senaste tiden:

Polisen frågar mamma om det finns kvar något värdefullt i bilen efter inbrottet.
Mamma svarar: "Ja...en kentskiva"

Tifa sitter och berättar att på hans roséflaska står det att det är jordgubbsrosé med smak av smultron.
Mamma svara: "Vad är det där för kärringdricka?!"

Här står hon med sin kör och sjunger på nationaldagen, under hela tiden stod hon och skrattade och tittade på oss.

Trots att jag inte får backa ut hennes bil ur garaget så är hon världens bästaste mamma!

SKRIVET: 2011-06-07, kl 00:44:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Man skall icke stjälaOavsett om det är en anhörig, oavsett ursprung eller bakgrund så sammanfattar nog de här citaten det jag tycker ganska bra. Får hoppas att det var de som gjorde inbrott i min bil inatt så jag slipper bry mig om den saken. Olyckan är tragisk men när fan ska folk börja bete sig egentligen?
Vila i frid!

Källa: Flashback

"Killen som äger bilen är förmodligen bilintresserad (det är ju ingen vanlig svenson-bil direkt), och vem vet, han kanske har sparat o slitit för att få ihop till sin ögonsten och förmodligen lagt ner en del jobb på den också. Är sjv bilintresserad så jag vet hur mycket det kan betyda...
Och dessa 4 unga herrar får för sig (kanske på fyllan) att sno den och köra sönder den.. För du tror väl inte dom hade tänkt att lämna tillbaka den ren och städad utan minsta skråma så ägaren inte märker någonting? Nej antagligen vill dom köra skiten ur den, alternativt slakta den och sälja delarna. Så om dom totalkvaddar bilen, och som i detta fallet, stryker med så är de nog så att dom fan får skylla sig själva. Bristen på respekt för ditt o mitt är tydlig, och såna personer har jag ingen respekt för.

Och att bara föraren visste vad det handlade om tror jag inte en sekund på, och ger man sig in i leken får man leken tåla. Sen är det ju inte direkt några duvungar det handlar om, det är förmodligen inte första gången dom gör detta, och hade inte detta hänt hade det nog inte varit sista heller
.""En som stjäl andras saker, särskilt dyrbara saker som en bil är INTE en älskvärd person! Kanske i Maffiafilmerna där man är hur gullig som helst mot de man vill medans man mördar kallblodigt sekunden efteråt. Lite typiskt Psykopater, eller?

Återigen en tragisk händelse som hade kunnat stoppats tidigare! Alla problem kan inte stoppas vid gränsen!
Undrar när, var, hur man hade kunnat stoppat denna händelse då det tydligen var känd(a) lagrbrytare som utförde denna hemska handling som ur moraliskt synvinkel slutade rättvist.

Föräldrar till tonårsungar borde ta upp detta som lärande exempel så att ungarna förstår när det är dags att säga hej då till kompisar som börjar spåra ur. Det är enkelt att råka hamna i fel sällskap (bil) utan att man själv gjort eller tänkt göra något olagligt eller ens omoraliskt.
"

SKRIVET: 2011-06-05, kl 13:29:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inlägg nr 190

Och av de 190 inläggen kanske det finns 2-3 vettiga...fan i min förra blogg var jag mycket vassare. Tyvärr var det inte lika många som läste då när jag skrev om utrotningshotade djur, politiska båtskallar och andra värdsliga saker. Säger inte det mer om er än mig...?
Igår hade jag min favoritdag, det är så det ska vara när jag är hemma. Började med att ta mig från Degerfors hem till Karlskoga, tog med mig Rizz och Carro sen satte vi oss nere vid näset. Köpte glass, hamburgare och satt därnere i flera timmar. Brände upp min axel ännu mer och mår fan dåligt nu pga att jag tydligen aldrig lär mig att smörja in mig ordentligt.
Sen bar det iväg till Sandviken för grillfest med världens godaste mat, sen slutade jag på dansgolvet med ett stort gäng dansglada killar.
Hoppas ni njuter av vädret och glöm inte solkrämen!

SKRIVET: 2011-06-03, kl 14:48:14 | PUBLICERAT I: Passion for fashion

Lev-is

Efter en kort vecka i Norge med Levi's-fest, 2 par vunna jeans och trevligt besök så har jag kommit hem till Sveriget. Ett fint välkomnande med föggelbajs rätt i räksalladen på Som hemma, men vädret är ju så bra så man ska väl inte ens klaga lite. Fick en fin bränna på ena sidan kroppen också men som sagt...jag ska inte klaga.
I förrgår var vi inne i Oslo med jobbet på fest hos Levi's och det blir alltid lika grymt med dessa underbara jeans-människor. Vann en ölhävar-tävling också, hör inte direkt till det vanliga men det var kul iallafall.
Nu ska jag ut i solen igen och tänker inte gå in förän solen går ner, och lite till.
Puss!